Emma Reshane tatt ut på «landslaget»!

Fotball, Nittedal IL

Vi avslutter uka med en strålende og ikke minst svært hyggelig nyhet: Emma Reshane er tatt ut til Equinor Talentleir J14 i mars i Sarpsborg.
Totalt er det tatt ut to J14-tropper og dette er første gang jentene født i 2005 er inne på et nasjonalt tiltak.
– Det er veldig gøy og ikke minst kult å bli tatt ut. Jeg ser frem til utfordringene i Sarpsborg og denne sjansen er det bare å gripe, sier en svært fornøyd Emma Reshane.
Emma er i hovedsak ving. Hun er veldig rask, god ballkontroll, god på posisjonering og teknisk sterk. I tillegg har hun overblikk som en 3-4 år eldre jente.

Emma er lynrask! 

– For NIL Fotball er dette skikkelig stort! Det er selvfølgelig også motiverende både for oss som frivillige, men kanskje spesielt for barn og unge som ser at det er mulig å utvikle seg selv i en «liten» klubb som vår. Jeg har fulgt Emma som trener siden hun startet med fotball og det er utrolig mye hardt arbeid og trening som ligger bak. Det er også hyggelig at muligheten kommer til en fantastisk snill og grei jente som Emma. Et skikkelig forbilde på og utenfor banen, forteller en stolt leder i Fotballgruppa, Øystein Nygård.

Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen. Norges Fotballforbundet har store målsettinger om å konkurrere internasjonalt med sine yngre landslag.

Nittedal IL er svært stolte og ønsker Emma Reshane lykke til!