Sølv til G14 og J14 i KM!

Fotball, Nittedal IL

Under helgens KM i LSK-hallen markerte Nittedal IL fotball seg med en rekke strålende prestasjoner. NIL stilte i fire klasser, med totalt fem lag: 2xG14, J13, J14 og K29 (Old Girls) – og det ble sølv til både G14 og J14!

G14:
Gutta vant de tre innledende kampene på fredag og gikk inn i sluttspillet som vinnere av sin gruppe. G14 slo ut Sørumsand, Lørenskog 1 (et av Norges beste G14-lag) og Kløfta på sin vei til finalen. Der ble LSK for sterke og resultatet ble tap 0-4.

Sølv!

J14:
J14 vant gruppa si i innledende og gikk til kvartfinale mot Seriemesteren i 2018, Skedsmo. Det ble en forrykende kamp med et vanvittig tempo. 2-2 etter ordinær tid og NIL gikk videre på Golden Goal.
Semifinalen mot Sørumsand var relativt «enkel» og endte med seier 3-0 til NIL. I finalen var det veldig jevnt og 1-1 etter ordinær tid. Ett min før slutt i ekstraomgangene scoret LSK det avgjørende målet på Golden Goal. NIL sin keeper Ingrid Kvalheim vant Finalens Profil / MVP-prisen

Sølv!

J13 kom til bronsefinalen hvor de tapte mot Lørenskog. J13 gjorde sterke prestasjoner gjennom innledende, og på sin vei mot semifinalen slo de ut Varpe, før de tapte mot LSK sitt «superlag» på J13, som vant turneringen.

K29 er det første damelaget som spiller for NIL I DETTE ÅR-TUSEN! Kl 13:41 i går ble det første målet scoret i en offisiell kamp på et damelag i NIL siden 90-tallet scoret… Damene spilte tette kamper mot Rælingen, Skedsmo og LSK og var helt på høyden.

Dette var en strålende helg! Det er bare å glede seg til fotballsesongen starter.

Heia Nittedal!