150 000,- til Nittedal IL!

Fotball, Nittedal IL

Under Sparebankstiftelsens Gavedryss på Flammen onsdag kveld, mottok Nittedal IL og Nittedal IL Fotball 150 000,- i forbindelse med ny 5-er bane på Sentralidrettsanlegget.

Takk til Sparebankstiftelsen Hadeland, Lunner og Nittedal og innsatsen til leder i fotballgruppa Øystein Nygård.
– Nå ble jeg glad! 5-er banen er straks klar og vi har fått et nytt kunstgress uten de små gummiknottene som gjør skade i naturen. 5-er banen er granulatfri og erstattes med sand. Norges Fotballforbund gjør nå flere tiltak for miljøets skyld og nye kunstgressbaner er en av dem. Det er veldig bra at Nittedal IL følger etter, forteller en fornøyd leder i fotballgruppa.

– Jeg ønsker å rette en stor takk til Sparebankstiftelsen med dette bidraget. Viktigheten å ha en slik aktør i nærområdet er enorm. Jeg tror ikke vi helt vet hvor heldige vi er i forholdt til de fleste andre steder i landet. Det kommer meget godt med. Men vi har flere planer for vårt anlegg og flere søknader skal skrives og sendes inn, avslutter Nygård.

Øystein Nygård (leder i fotballgruppa) og Jørgen Klem (daglig leder i idrettslaget) mottok gaven fra Sparebankstiftelsen.