Lagfotografering i mai.

Fotball

Sånn går det når treneren tar lagbilde!

 

Alle lag i Nittedal IL Fotball skal fotograferes i de nye spillerdraktene i mai. Vi kommer tilbake til nøyaktig tidspunkt for alle lag, men datoen er satt til 18-20 mai. Fotograferingen foregår på Klubbhuset. Det ferdige produktet blir også et historisk dokument da det vil dokumentere med bilde og navn, hvem som var medlem i Nittedal IL Fotball det året klubben gikk inn i sitt 100 års jubileum.

Fotoboken fra Fovea Sportsfoto er også et viktig produkt for klubben i forbindelse med synliggjøring av våre sponsorer. Noen grupper vil bli spurt om spesielle fotooppdrag, slik at vi har bilder som kan brukes mot sponsor, i Sport 1 kampanjer, til dekor på klubbhuset og nettsider.

I arbeidet med 100 årsboken, hvor mange har har ryddet i kjeller og loft etter bilder, ser vi at ved nå å dokumentere og fotografere hvert 2 år, bidrar til at komiteen for 200 årsjubileet får en litt enklere jobb enn det har vært for noen grupper i Nittedal IL nå!

Vi gleder oss til å vise oss frem i de nye fine draktene og vår nye klubblogo!