Banebok for april

Fotball

Banebok for april er nå klar. Vi har forsøkt å få flest mulig lag inn på kunstgress og gressbanen. Så langt ser det ut til at vi klarer å unngå gressletta. Det er sikkert noen som ikke er fornøyd med sine treningstider, men det er umulig at alle får sine prefererte tider. I størst mulig grad må man forsøke å bytte med andre lag hvis tidene ikke passer. Noen lag har forskjellig treningstid fra uke til uke. Hvis et lag ikke skal benytte treningstiden så MÅ dette meldes inn på mail.

Vi minner om at baneboka er et «levende» dokument som oppdateres forløpende med evt nye kamper som blir satt opp av kretsen. Dette betyr at alle trenere må innom baneboka før de skal trene slik at endringer kan fanges opp.

Det er noen ledige tider som egentlig er satt av til kamper. Disse kan benyttes til trening og da må laget booke tiden for å sikre at de tiden er ledig.

Til baneboka

Mvh
Sportslig utvalg