Vellykket 3v3 turnering!

Fotball, Nittedal IL

Årets 3v3 turnering er over og mange foreldre og spillere har vært viktige brikker for å få dette til. Derfor er det hyggelig å få denne tilbakemeldingen fra en av de besøkende klubbene:


Jeg vil gjerne gi dere en tilbakemelding på gårsdagens turnering. Vi har vært på ganske mange 3v3-turneringer nå – i regi av ulike klubber. Nittedals 3v3 cup er i særklasse. Arrangementet er mer enn en fotballturnering, og atmosfæren er så god. Det er mer liv på turneringen og dermed blir det også mer glede. Flott også med salgsbod (Glømmi). Morsomt med underholdning som fenger både små og store. Lykke til til neste år også – vi kommer tilbake!

Selv om det er mye jobb å arrangere en slik turnering, håper vi at de som bidrar finner det meningsfullt og sosialt å bidra til at barna våre får en fin turnering på vår egen hjemmebane. I tillegg til foreldreinnsatsen, vil vi også takke våre flinke dommere. Dere fikk veldig mye skryt! At alle møtte opp til rett tid og tok ansvar for at kampene ble gjennomført på en fin måte, var med på å skape den gode atmosfæren vi opplevde på Sentralanlegget.

Nittedal IL Fotball arrangerer turneringen først og fremst for å sette klubben på turneringskartet,  men med ny deltagerrekord og nydelig vær, gir denne turneringen oss også et svært godt overskudd.

Tusen takk til 3v3 komiteen for at dere tar på dere denne jobben. Neste gang du ser Ole Jørgen, Nina, Kristin, Gøril, Trine, Bjørg, Hege, Halvor og Eva, er det hyggelig om du gir dem en klapp på ryggen for innsatsen, det har de fortjent! Takk også til alle dere andre som hjalp til denne helgen.

Vi har lagt ut to videoer fra turneringen, de ser du her:

Video 1

Video 2

Bilder finner du på Facebook