Den 10.3. ønsker Nittedal IL og Fischer velkommen til det tradisjonsrike Fischerrennet! Se invitasjonen og nærmere info her: «Invitasjon Fischerrennet 2024!»

Vi kan love flotte premier til pallplassene i alle klasser, samt en mengde fine uttrekkspremier fra våre rause sponsorer:
– Fischer Speedmax JR racingski (opp til 12 år)
– Swix Triac 4.0 staver (13 år og eldre)
– Gavekort + mye mer!

OBS! Siden det har vært litt flytting av datoer på noen av Bygda på langs rennene har vi inngått en avtale med BPL! Mangler dere ETT renn i BPL kan det tas igjen ved påmelding på Fischerrennet slik at deltakeren får stor premie😉.

Det er individuell start i alle klasser. De eldste starter først.
I år får skileikbarn 6-7 år fra Nittedal og omegn delta i egen miniklasse!

PÅMELDING direkte på Fischerrennet iSonen

STARTLISTER OG RESULTATERwww.eqtiming.no

HVOR? Sørli Skistua googlemaps

TIDTAKERBRIKKE/STARTLISENS. Tidtakerbrikke er fastmontert på startnummeret. Det benyttes ikke egne Emit-brikker. Alle løpere som har fylt 13 år må ha løst skilisens for sesongen 2023/2024.

PARKERING. Følg FISCHER skilting fra Glømmi Sport ved RV4 på Rotnes opp mot Sørli skistadion. Parkering på henviste parkeringsarealer. Betaling kr 100.- til Vipps #73193, gjerne på forhånd for å få enda bedre flyt.

PREMIERING ved målgang for alle! Premieutdeling for pallplassene fra 11 år og oppover ca. 30 min etter målgang i hver klasse.

FØRSTEHJELPSPERSONELL på rennkontoret.

Ved spørsmål ta kontakt med rennleder Elisabeth Schönaigner (e-post: fischerrenn@gmail.com, mobil 92682068).