Om Skistua:
Skistua har lokaler til utleie både til vanlig møtevirksomhet og til festlige arrangementer.

Skistua har vært under rehabilitering og utbygging i 2017 og står nå ferdig i ny NIL- drakt i idylliske omgivelser på Sørlisletta.
Skistua har i dag en Storstue med kapasitet på ca. 70 personer. I tillegg har vi mulighet til å dekke på i den gamle delen (Peisestua), med plass til ca. 30 personer.

  • Nytt og velutstyrt kjøkken med hvitevarer
  • Stort kjølehjørne for kaker og drikke
  • Nytt AV-utstyr av topp kvalitet
  • Middag- og kaffe service til 100 personer
  • Tilpasset rullestolbrukere
  • Dersom dere har spørsmål ta kontakt med utleiansvarlig Anne-Kari Nilsen på nilskihytte@gmail.com
  • Cafeen på Skistua har åpent alle søndager fra kl. 12:00-15:00 frem til og med Palmesøndag – Velkommen!

Utleie til støyende fester er ikke forenlig med skigruppas ønskede profilering; utleiekontrakten stiller vilkår for bruk av Skistua, se LEIEAVTALE NIL SKI 2022-2023

Pris for leie:

Vask: For private leietakere kommer vask alltid i tillegg til leie. Leietaker gir beskjed til utleier om de skal benytte storstuen eller ikke, prisen på vask reguleres ut fra det. Leietaker følger sine forpliktelser som står beskrevet i leieavtalen med tanke på rydding og vask.

Tilgang til lokalet: Lokalene er disponible fra kl. 10:00 utleiedagen og skal være ferdig ryddet til kl. 10:00 dagen derpå.
Dersom det er behov for å ha tilgang til lokalene kvelden før selve dagen for evnt. forberedelser, så kan lokalet være til disposisjon fra kl.20:00, dersom lokalene ikke er booket.

Adresse: Sørliveien 62, 1482 Nittedal, siste grusvei til høyre rett før Sørli skole.

Parkering: Det er 2 biloppstillingsplasser utenfor Skistua, primært for varelevering. Vi henstiller leietakere til å respektere det generelle innkjørings- og parkeringsforbudet i stikkveien inn mot Skistua, og parkere øvrige biler på P-plassene i Sørliveien før stikkveien.