Uke 47: oppdatert med info om Spåtind

2004

Tirsdag: Sørli kl. 1800 med staver og hodelykt hvis du har. Vi prøver oss bl.a. på en liten sjakk-stafett – heia Carlsen! (Men det går bra om du ikke kan reglene.)

Torsdag: Sørli kl. 1800 uten staver og uten hodelykt.

Fredag til søndag: Familiesamling Spåtind. Det er en fordel å dra litt tidlig fredag ettermiddag, så rekker man middagen (som i hvert fall i fjor ble servert fra 1900-2100). Tidspunktene for måltidene ellers og treningstidspunktene slås opp på hotellet. Mange drar etter lunch søndag, men man kan selvfølgelig bli litt lengre om man vil.

Det blir to økter på lørdag (en før lunch og en etter), og en før lunch på søndag. Det er fint skiføre i den delen av løypa som har fått tilkjørt snø, så vi satser på en økt med klassisk og to med skøyting. For klassiskøkta går det sikkert fint med blå ekstra evt. fiolett spesial, avhengig av hvor mildt det blir. Om slitasjen blir stor er det bare å smøre på flere ganger. (Men for voksne kan det sikkert være greit å ta med isklister.) Husk å rense skiene for eventuelle rester av gammelt klister og barnåler… Ta med tursko/joggesko i tilfelle forholdene tilsier variasjon… Vi sees!!