Utmerkelser Nittedal IL Ski

2001 og eldre, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2006-SKI-FS, 2007, 2007-SKI-FS, 2008, 2008-SKI-FS, 2009-SKI, 2010, Ski, skiskolen, Team Smil

For at Nittedal IL skal lykkes med at skiidretten skal være tilgjengelig for flest mulig, lengst mulig, og for å gi alle muligheten til å nå så langt de måtte ønske, er skigruppa avhengig av frivillig innsats. Takk til dere som bidrar til at barn og unge får ta del i skiidretten i Nittedal. Dere er alle en del av et unikt fellesskap som bygger et solid fundament for skiglede livet ut. Følgende personer har fått utnevnelser for lang og tro tjeneste for Nittedal IL. Takk for alt dere har gjort, for det dere gjør, og for det dere kommer til å gjøre. Styret tar kontakt med prisvinnerne for å overrekke utmerkelsen.

Unni Halvorsen
Tone Ramstad
Kristine Rønningen
Magnhild Fjøsne Bredesen
Rune Simensen
Eivind Lund
Johannes Skaar
Christian Gløgård
Erlend Aadland
John Vestengen
Heidi Grindstad
Tone Martinsen
Lars Tjelle
Susanne Ringstad
Nina Bærheim
Inger Kari Vestengen
Andre Fredriksen