Skigruppa gratulerer vinnerne av årets Atea stipend!

2002, Nittedal IL, Ski, Uncategorized

En av hovedsponsorene i skigruppa er Atea – og hvert år deles det ut tre Atea stipender til en verdi av kr. 10.000,- hver. Stipendet er en kombinasjon av IT utstyr og penger, og det deles ut til utøvere mellom 13 og 20 år. Stipendet henger høyt, og i hard konkurranse er det en ære å få 🙂

I år var vi heldige, og fikk en fersk landslagsløper, og tidligere NIL løper, til å dele ut stipendene til de nye håpefulle – Hans Christer Holund. Hans Christer er et stort forbilde for dagens NIL ski utøvere – og ekstra gøy var det at han et par dager før stipendutdelingen ble tatt ut på herrelandslaget i ski for sesongen 2015/2016.

For sesongen 2014/2015 kan vi gratulere disse tre fantastiske utøverne:

Mest fremgangsrike utøver – Siri Vestengen:

Denne utøveren har i en årrekke jobbet målrettet for å bli en bedre skiløper. Utøveren har til tross for iherdig innsats, ikke riktig fått vist sitt potensiale til fulle – det har alltid vært noen foran som har fått oppmerksomheten – uten at det har lagt noen demper på innsatsviljen og treningsiveren. Endelig lykkes det for Siri i sesongen 2014/2015.

Beste jente – Sara Johansen:

Kampen om tittelen ”Beste jente” er den tøffeste kampen i Nittedal IL for sesongen 2014/2015. Klubben har en hel gjeng med utøvere som er med å kjempe: Maria Magnussen, Maria Vestengen, Thea Bråten, Sofie Bredesen, Sara Johansen og Ida Ramstad er alle sterke utøvere som i en hvilken som helst annen klubb ville vært klare kandidater.

Beste gutt – Anders Lund:

Kampen om tittelen “Beste gutt” var ikke mindre tett, men her var det nokså klart at den ville stå mellom Petter Thorslund Aadland og Anders Lund. For begge utøverne var årets sesong enda bedre enn fjorårets sesong der Petter ble kåret med tittelen ”Mest fremgangsrike utøver” og Anders ”Beste gutt”.