Er du den nye «Grenadersjef» i Nittedal Ski?

Ski

18.februar arrangeres det 41. Grenaderløpet, hvor Nittedal Ski er en stor bidragsyter for at gjennomføringen går knirkefritt fra Hakadal.

Det første Grenaderløpet ble arrangert i 1969 og det var militært personell som dro i gang det hele. For å forankre løpet i den frivillige idretten tok sentrale personer i organisasjonen initiativ til å etablere Skiklubben Grenaderen. Klubben har som hoved. I mål å arrangere og videreutvikle Grenaderløpet og består av et fåtall medlemmer.

For å kunne gjennomføre et så krevende arrangement som Grenaderløpet, har klubben etablert fast samarbeid med hele 11 lag og foreninger, og Nittedal Ski er en av de heldige som får bidra med å tilrettelegge startområdet mot en god kompensasjon som er til god inntekt for skiklubben vår.

Torgeir Byrløkken med 2001 og 2003 barn i skigruppa, har i mange år hatt rollen som Nittedal ski sin «Grenadersjef», men har i år sitt siste renn. I den forbindelse ønsker vi å finne en i klubben som kan ta stafettpinnen videre etter Torgeir.

For den som tar stafettpinnen videre, så vil dette være den eneste formen for dugnad vedkommende må gjennomføre gjennom året. Det er ett veldokumentert opplegg med gode rutiner og med en fast gjeng som bidrar denne ene dagen.

 

Er det noen i klubben som kunne tenke seg å ta på seg ansvaret som ny «Grenadersjef», ta kontakt med Evi Seljevoll på tlf 41437266 eller Torgeir Byrløkken på tlf 479 76 345.