Familiesamling 20-22 november

Ski

Nå er familiesamlingen like rundt hjørnet og det meldes om fine skiforhold.

Her er siste rapport fra Spåtind:

«Det er med fryd og glede at jeg kan presentere følgende løyperapport; Mandag og tirsdag fikk vi et etterlengtet snøfall på totalt ca. 20 centimeter. Dette har ført til at vi i dag kjører første tur med tråkkemaskinen vår, som vil gå inn til Lundsetra. Med dette er det 18 kilometer tur/retur med doble klassiskspor, skøytetrasé mellom sporene. I morgen gjør Lenningen første forsøk med tråkkemaskin, disse kjører fra Lenningen og inn til Lundsetra. Om Lenningen ser de har nok snø til å kjøre spor (98 % sikkert at de har dette) vil vi med dette vil vi ha 32 kilometer løyper tur/retur»

 

Litt praktisk:

  • Fredag kan de sjekke inn fra kl. 14.00 og utover
  • Fredag har middag fra 18.00 til 20.00
  • Søndag kan dere beholde rommene frem til 15.00. For å unngå altfor lang kø så kan et lite tips være at gjestene betaler når de har anledning i løpet av dagen, rommene kan fortsatt beholdes frem til 15.00 selv om regningen er betalt.

Etter siste telling blir vi 334 skiglade nittedøler og fyller dermed opp alle rom og hytter tilknyttet hotellet, samt at det er en del som bor på egne hytter. Det er ny rekord! I fjor var vi 319 stk.

For de som er nye i skigruppa:

Det blir 2 treningsøkter Lørdag og 2 på søndag ( kanskje bare 1 økt for de yngste på søndag – trenerne bestemmer)

Vi forsøker å dele oss litt mht. til bespisning da matsalen ikke rommer alle på en gang.
Flipover med spisetider og treningstider settes opp i resepsjonen.
Det vil også bli mulighet for utøvere å fylle opp litt drikke i forkant av treningsøktene ved resepsjonen.

Fredag kveld samles vi i storsalen for å ønske velkommen samt kort informasjon om helgens opplegg.

Lørdag samles alle i storsalen etter middag til utdeling og hedring av forrige sesongs innsatspris og vinnere av ATEA stipend.
Etter dette blir det quiz med premiering til de yngste gruppene (samme sted), mens foreldre og eldre utøvere går over i kongressalen med info/foredrag.

Vi gleder oss til en strålende skihelg.

 

Vel møtt!