2007 – første trening i 2015, onsdag 7. januar

2007, 2007-SKI-FS, Ski

Hei alle 07-barn og foreldre og velkommen til alle 07-barn fra idrettsskolen.

Årets første trening er førstkommende onsdag 7. januar. Selvom det er lite snø, er det perfekte isforhold for å gå på skøyter. Vi møter derfor opp på skøytebanen ved Bjertnes kl. 18 til en morsom treningsøkt på skøyter. Ta med egne skøyter og husk hjelm!


Til dere som kommer fra idrettsskolen: Det er planlagt seks onsdager med skiskole, kl. 18-19 på Sørlisletta sammen med skigruppa. Følg med på skigruppas hjemmeside for info om kommende treninger.


 

Etter en flott høst med mange fine treninger på barmark ønsker vi alle 07-barn velkommen til et nytt treningsår på ski. Vi har gjennom høsten hatt mye moro tross lite snø, og håper nå at vinteren snart vil by på mer snø sånn at alle kan møte opp med ski på beina så snart som mulig.

Litt generell info om den kommende sesongen:

1, Trenere for 2007-gruppa vinteren 2015

  • Bente Skari
  • Stina Pettersen
  • Leif Herman Arntsen
  • Jeremy Toussaint
  • Roger Lindborg Didriksen
  • Heidi Grindstad

2, Informasjon
Husk alltid å sjekke informasjon angående kommende treninger på gruppas Facebook-side eller NittedalIL webside

Her legger vi ut info om utstyr for kommende treninger, smøretips, eventuelle endringer/avlysninger etc. Følg også med på skigruppas sider for info om skirenn m.m. For skigruppas generelle infoskriv (utstyrsbehov etc.) SE HER.

3, Foreldredeltakelse
Treningen er foreldrebasert. Vi gjennomfører ulike aktiviteter i tillegg til ordinære treninger, og vil derfor fra tid til annen ha behov for hjelp fra foreldrene. Det vil bli arrangert kveldsmat ved to anledninger i vinter og i denne sammenhengen trenger vi som tidligere hjelp fra noen foreldre til å smøre mat. Sjekk også skigruppas dugnadsliste.

4, Skirenn i 2015
Vi håper så mange som mulig har lyst og mulighet til å delta på karusellrenn som arrangeres i vinter.
Datoer for karusellrenn er: 13. jan, 28. jan, 12. feb. Se her for mer info. 

Vi oppfordrer også alle til å delta på Fischerrennet 18. mars.

5, Klær
Vi minner om at det er viktig at barna alltid har på seg riktig klær etter type aktivitet og vær. Husk alltid ullsokker, votter/hansker og lue. Barna trenger stort sett aldri tjukke jakker og dresser, det blir ofte for varmt. Bruk heller ullundertøy under vanlig skidress.

 

Vi ser frem til mange fine treninger sammen i vinter og håper på mange fine snøfulle dager 🙂

Hilsen trenerne