Bestilling av klubbtøy

2007, 2007-SKI-FS
I år som i fjor er det mulig å bestille klubbtøy fra Swix gjennom Glømmi Sport/Original. Det bestilles på nett i Original sin nettbutikk som det blir lagt ut link til så snart den er oppe. Enn så lenge, er det mulig å prøve størrelser i skihytta til og med høstslippet 18. oktober når skihytta er åpen i forbindelse med trening. Tøyet vi bestiller kan hentes på Glømmi Sport i god tid før jul, så her er mulighet for julegaver absolutt til stede.
 
Uvalget er samme som i fjor: Overtrekksjakke og bukse og todelt racingdress, samt en softshellvest til junior.
 
Vi ønsker ikke å bidra til noe utstyrshysteri, og til de yngre løperne og de som har skitøy fra før som fungerer, vil en vest utenpå det andre man evt har, være nok til å føle seg som en del av laget.
 
Ved spørsmål vedr. klubbtøy, send e-post til ingunnbeckstrom@gmail.com eller ring eller sms Ingunn på 45 25 22 11.