Trening høsten 2015

2006

Trenerteam: Hanne Staff (hovedtrener), Kristian Andresen, Vegard Mygland, Gina Holmberg, Aleksander Rutle og Bård Wæhle

Første trening: torsdag 8. oktober kl. 18-19 ved Skistua på Sørli. Trenerteamet har besluttet at vi begynner med trening en gang per uke i oktober/november (frem til fellessamlingen på Spåtind 20-22 november) – vi oppfordrer alle til å være aktive i flere idretter under barmarksesongen. Etter samlingen på Spåtind begynner vi med 2 treninger per uke – forhåpentligvis på snø. Treningsdagene vil da være mandag og torsdag.

Informasjon: vi har opprettet en Facebook gruppe «NIL SKI 2006» der vil vi holde dere oppdatert med endringer i forhold til plan eller for å foreta påmeldinger til aktiviteter, stafetter eller liknende. Søk opp gruppen og be om å få bli medlem.

Aktiviteter høsten 2015:

– 24 til 25 oktober «Kickoff» overnattingstur til Korsvollhytta (mer informasjon kommer etter høstferien)

– 1 november «Dagssamling»

– 20 til 22 november «Familiesamling på Spåtind» (påmelding innen 20. oktober – se NIL Ski sin hovedside)

– 17 desember «Grøtfest» etter trening

Vi gleder oss til en ny skisesong, forhåpentligvis med mye snø og godt skiføre!

Hilsen trenerne