Påmelding GIF stafetten 2. februar

2006

Gjelleråsen Idrettsforening SKI arrangerer søndag 2. februar GIF stafetten. Det er egen klasse for 7-8 åringer, jenteklasse og gutteklasse (jentene kan også gå i gutteklassen). Løpet arrangeres i fristi, og de går 3 x 1 km.

Vi håper det er mange som har lyst til å være med, og tror det vil være en spennende og morsom opplevelse for barna å gå stafett. Det er påmeldingsfrist 27. januar, så jeg vil gjerne ha påmelding fra dere om deres barn vil være med innen søndag 26. januar kl.20.00. Når vi vet antall løpere som ønsker å være med setter vi sammen jevne lag og sender ut ytterligere informasjon til dere. Dersom dere ønsker å lese mer om GIF stafetten så kan dere gå til følgende link http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?OrgElementId=63099

Påmeldingen gjøres ved å sende navn på barnet, samt mailadresse og telefon til en foresatt, til hanne.staff@olympiatoppen.no innen 26. januar kl. 20.00

Minner også om at det neste onsdag ikke er skitrening, men at det er mulighet til å delta på NIL SKI sitt Karusellrenn.

Hilsen Trenerne