Skitrening 22. januar

2006

Praktisk informasjon:

– Beregn inn at dere må parkere et stykke unna og gå til Skistua og fortsatt rekke treningen kl. 18

– Gruppene 2006, 2007 og 2008 holder på samtidig, så det er mange barn og voksne som tilhører ulike grupper ved Skistua

– Gruppa vår har oppmøte på brua ved kulpen (nord for sletta), oppstart kl. 18.00

– Vi legger igjen stavene hjemme på de to neste treningene NB: Emilie kom tilbake fra treningen med en stav, gi meg beskjed om noen har fått med en stav ekstra merket med Emilie og/eller hvit tape høyde 95 cm (merke Fischer)

– Vi kommer til å dele gruppa inn i tre grupper som bytter på tre stasjoner underveis i treningen.

– Vi beklager noe kaotiske forhold sist, det er mange barn på en gang. Husk å snakke med barna om at treningen er der trenerne er. Barna må ikke forlate gruppa uten å si i fra til en av trenerne. Dersom barna deres er usikre og trenger ekstra hjelp er det fint om dere som foreldre følger den gruppa deres barn er i (da med ski på beina)

– Kafeen er åpen i forbindelse med treningene de neste 5 onsdagene – bestemorcafeen selger vafler, kanelboller og varm drikke

– Fint om de som er nye på skitreningen, enten fra Idrettsskolen eller ikke tilhørende noen gruppe, kan sende en mail til meg med navn på barnet og e-mailadresse/mobilnummer på en voksen (sendes hanne.staff@olympiatoppen.no )

– Til slutt; husk Skikarulellrenn i morgen, siste frist for påmelding på nett er i dag. Se link /ski/aktuelt/karusellrenn-21-januar-oppdatert-informasjon/ Våre barn går i klasse J/G 8 år (1 km). Alle får premie 🙂

Hilsen Trenerne