Skitreninger høsten 2015 – Første trening mandag 4. oktober

2003

Vi vil ha vanlige fellestreninger på mandag og torsdager som tidligere samtidig som vi vil tilby trening på fredag for de som ønsker litt ekstra i høst.

Tidspunkt og oppmøtested for treningene høsten 2015: 

Mandag 18.00-19.15 – Skistua

Torsdag 17.00-19.00 (18.15 i oddetallsuker) – Rotnes skole

Fredag 17.00-18.30 – Skistua

Så litt om innholdet i treningene.

Mandag: Det blir treninger ute med vekt på generelle ferdigheter som spenst, koordinasjon, hurtighet og noe utholdenhetstrening. Vi kommer til å benytte staver om ikke annen beskjed blir gitt. To mandager blir avsatt til distansetrening over 3km på tid. Ingen resultatlister blir satt opp, men utøverne får vite hvor stor fremgang de har gjort mellom de to løpene.

Torsdag: Vi har gymsalen på Rotnes tilgjengelig mellom kl 17-18. Vi får imidlertid disponere 02-gruppas time i partallsuker og vil da ha to timer innendørs til rådighet. I partallsukene varer treningen derfor fra 17-19. I oddetallsukene starter vi treningen kl 17 i gymsalen og avslutter med 15 min spenstrening i trappene inne på skolen og vil være ferdig kl 18.15.

Fredag: For de som ønsker og er motivert for litt intensiv utholdenhetstrening så er det oppmøte på skistua kl 17. Vi kommer til å variere mellom løp og sprettenskigang/elghufs. Beskjed blir gitt når staver skal være med. Hodelykt skal være med hver gang da vi kommer til å bevege oss vekk fra lysløypa.

Hilsen Trenerne