Trening – uke 2 (Oppdatert 6/1)

2003

Onsdag 6. Jan – Varingskollen skisenter

Som vi tidligere har antydet så velger vi å flytte treningen på torsdag til onsdag slik at vi kan benytte kunstsnøløypa i Varingskollen. Igjen vil vi ha treningstid  fra 17.30-18.30 for å unngå kollisjon med andre treningsgrupper. Evt samkjøring avtaler dere direkte med hverandre. Oppmøte er på øvre parkeringsplass i Varingskollen skisenter. Ta med ferdig smurte klassiske ski og staver!

Smøretips (5. Jan kl 21): Det er meldt -1 grad og oppholdsvær.  Smelt inn et tynt lag grunnvoks, evt blå Swix. Legg tre tynne lag med blå ekstra og avslutt med tre tynne lag fiolett voks (V45 eller VR50).

Godt Nytt År!

 

Dessverre har vinteren bare så vidt vært på besøk og det ser ut som om vi må lete etter alternativer til Sørli de to kommende ukene for å få gått på ski.

 

Varingskollen kan presentere 840m med meget gode forhold på kunstsnø og vi har vært i kontakt med sportslig leder for Hakadal IL for å avklare når det passer best at vi benytter anlegget. For deres del så passer det best om vi legger treningene til mandager, onsdager og fredager. Vi vil derfor vurdere å flytte treningen på torsdag til onsdag. Dette kommer vi tilbake til på mail og nett i løpet av kort tid.

 

For mandag 5/1 så blir det trening i Varingskollen fra kl 17.30-18.30. Still med skøyteski og staver som er ca 20 cm kortere enn kroppslengden. Møtested er ved lysløypa på øvre parkeringsplass i Varingskollen skisenter. Ta med hodelykt da vi er usikre på hvor godt deler av løypa er belyst.

 

Vi har skjøvet treningstiden en halv time frem for å unngå direkte kollisjon med treningen til andre grupper fra Nittedal IL og håper det ikke byr på problemer. Vi ønsker at dere avtaler kjøring direkte med hverandre slik at vi får minst mulig organisering for en såpass kort tur.

 

Mvh

Trenerne