I Nittedal IL er idrett for alle!

Allidrett, E-sport, Fotball, Friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski, Tennis

Nittedal IL har alltid vært opptatt av å inkludere alle og vår visjon er «Idretten er for alle». Vi jobber kontinuerlig for å holde medlemskontingent og treningsavgift så lavt som mulig. Vi ønsker i tillegg til dette å nå ut til personer i Nittedal der økonomi kan være en hindring for å drive med idrett.

Styret i Nittedal IL har sammen med de ulike gruppelederne for våre idretter i NIL bestemt å legge til rette for at alle barn og unge mellom 5 og 19 år fra familier der økonomi er en utfordring, skal slippe å betale treningsavgift. Økonomi skal ikke være til hinder for en trygg og god oppvekst med deltakelse i miljøet i NIL.

Terskelen for å benytte seg av dette tilbudet skal være lav! Ta direkte kontakt med en av våre ansvarspersoner i idrettslaget, så ordner vi det. Enten det er en trener/lagleder i en våre idretter, en gruppeleder eller daglig leder. Nittedal IL får støtte fra Nittedal Kommunes aktivitetsfond som dekker 2/3 av utgiftene denne nye ordningen vil medføre.

Dette er et budskap som vi ønsker at alle innbyggere i Nittedal skal vite om. Vi setter derfor stor pris på hjelp til å spre informasjonen videre!