3 nye år med Sport 1

Allidrett, E-sport, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL

Sport 1 Nittedal og Nittedal IL er enige om en ny samarbeidsavtale. Vi fortsetter det gode samarbeidet i tre nye år, med en avtale som i første omgang strekker seg ut 2024.

Sport 1 Nittedal ønsker å bygge på det allerede gode samarbeidet med Nittedal IL og støtte positive tilbud og aktiviteter rettet mot barn og unge i nærmiljøet. I tillegg er de godt fornøyde med å beholde sin posisjon som idrettslagets største samarbeidende sportsbutikk.

For NIL betyr dette at vi kan fortsette å gi våre medlemmer en viktig medlemsfordel som utvilsomt gjør det verdt å være medlem i NIL. Alle NILs medlemmer får nemlig 15% rabatt på kjøp av alle ordinære varer (gjelder ikke elektronikk og el-sykler). Det øker verdien av å være medlem i NIL!

https://www.sport1.no/butikker/sport-1-nittedal/