Tre nye år med Sparebank 1!

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski, Tennis

I går signerte Nokab for tre nye år. I dag følger nok en trofast sponsor etter. Nittedal IL har gleden av å kunne annonsere ny sponsoravtale med Sparebank1.

Sparebank1  har vært en viktig støttespiller og sponser for Nittedal IL i mange år, og  i den nye avtalen er beløpet økt betraktelig til klubben.

–          Vi er veldig fornøyd med avtalen med vår lokale bank. De er trofaste. I tillegg har vi Sparebankstiftelsen som har hjulpet oss med mange viktige prosjekter. Nå håper vi flere av klubbens medlemmer velger den lokale banken. Det har jeg gjort, og jeg er veldig fornøyd, sier Jørgen Klem, Daglig leder i Nittedal IL.

–          Nittedal IL er for banken en viktig samarbeidspartner. De bidrar med sin store aktivitet til at bygda blir et mer attraktivt sted å bo – og det er jo positivt for oss som lokal bank, sier  Lokalbanksjef Robert Eriksen i Sparbank1 Nittedal.

Samarbeidet fortsetter mellom Robert Eriksen i Sparebank1, og Jørgen Klem i Nittedal IL. 

Vi håper mange NIL-medlemmer bil benytte seg av Sparebank1, og ønsker man et tilbud tar man kontakt på http://kontaktnittedal@rhbank.no.

Nittedal IL gleder seg til tre nye år med Sparebank1.

TUSEN TAKK FOR STØTTEN!