Nokab er med i tre nye år!

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski, Tennis

Nittedal IL har gleden av å kunne annonsere ny sponsoravtale med Nokab.

Norsk Kabel-TV AS har vært sponsor for Nittedal IL i mange år, og med den nye avtalen, som løper over tre år, så øker de beløpet med langt over det dobbelte!

–          Dette er tidenes avtale for Nittedal IL, og vi er så takknemlige for støtten vi får fra den lokale bedriften, sier Jørgen Klem, Daglig leder i Nittedal IL.

I avtalen ligger det også en bonus – hvis klubben klarer å skaffe flere abonnenter. Den oppgaven skal Nittedal IL klare.

–          Vi har siden starten i 1981 vært helt avhengige av lokal oppslutning, og det er noe vi virkelig opplever. Derfor er det for oss naturlig å gi tilbake. Nokab har støttet idrettslag, foreninger og kulturliv i Nittedal i mange år, og det kjennes godt at vi på flere måter er med på å gjøre Nittedal til et bedre sted å bo. Nittedal IL gjør en meget god jobb og er viktig for alle på Rotnes. Dette er gøy å være en del av. Ekstra moro er det at Epsi har målt Nokab til å ha Norges mest fornøyde bredbåndskunder, så om noen opplever utfordringer med våre tjenester er det viktig at man melder fra til vårt kundesenter, forteller Per Runar Furuseth i Nokab.

To fornøyde karer: Per Runar Furuseth (Nokab) og Jørgen Klem (NIL).

Avtalen trer i kraft 01.01.2021.

Nittedal IL er stolte av å ha med seg Nokab videre på laget og gleder seg til samarbeidet!

Mer om Nokab her:https://www.nokab.no/