Bunnpris ny sponsor i Nittedal IL!

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski, Tennis

Tidlig førjulsgave til Nittedal IL!

Bunnpris Nittedal, øverst i Stasjonsveien på Rotnes, blir nå en viktig støttespiller –  og går inn som en av fire hovedsponsorer i Nittedal IL.

–          Dette gleder jeg meg til. Nittedal IL gjør en utmerket jobb i nærmiljøet – og det er en glede å bli en del av dette. Mange av mine kunder er medlemmer i klubben, og nå håper jeg enda flere vil bruke lokalbutikken, sier kjøpmann Trond Øybakken – som er oppvokst på Rotnes.

Nittedal IL er et stort idrettslag med nærmere 2000 medlemmer. Klubben tilbyr seks forskjellige idretter, allidrett og NIL-klubben etter skoletid.

Daglig leder i Nittedal IL, Jørgen Klem, er veldig fornøyd med avtalen:

–          Vi er stolte over å kunne presentere Bunnpris som klubbens nye hovedsponsor. Bunnpris-butikken i Nittedal er en tradisjonsrik butikk, drevet av en nittedøl, og det er mange medlemmer i klubben som handler her. Vi har fått på plass en meget god avtale på tre år, da det gir oss kontinuitet i vårt sponsorarbeid.

Alle hovedsponsorene er med videre

I den nye avtalen skal blant annet all handel til idrettslaget foregå hos Bunnpris og hver gruppe i idrettslaget får sin egen konto. I tillegg vil Trond en gang i blant friste med gode tilbud til klubbens medlemmer  – og det jobbes også med spennende prosjekter.

–          Vi har noen artige planer. Det er gøy at NIL er skikkelig på og har kommet med flere gode forslag til hvordan vi kan få et godt samarbeid, forteller Trond – som også driver Bunnpris-butikk på Roa.

–          Det er veldig gledelig å kunne presentere Bunnpris som ny samarbeidspartner. I denne usikre tiden er det veldig godt å vite at vi har våre sponsorer i ryggen som gjør at vi kan være klar når aktivitetene kan starte opp igjen og vi kan fortsette å videreutvikle oss som klubb.  Alle våre fire hovedsponsorer har fornyet med tre år, avslutter en særdeles fornøyd Klem.

Kjøpmann Trond Øybakken, Daglig leder i NIL Jørgen Klem og Camilla (Tronds datter) er meget fornøyd med avtalen.