Usbl er med videre!

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski, Tennis

I en vrien og vanskelig tid for mange idrettslag, kan vi i Nittedal IL i dag komme med en skikkelig gladnyhet: Usbl fortsetter sitt samarbeid med klubben og har skrevet under på tre nye år som sponsor.

–          Nittedal er ett viktig satsningsområde for Boligbyggelaget Usbl, og vi ønsker at Nittedal skal være ett attraktivt område for barn og unge å vokse opp, og vi er glade for å kunne fornye sponsoravtale med Nittedal IL i tre nye år, sier Marit Thomas, Regionleder Romerike & Hadeland.

USBL  er Norges nest største boligbyggelag og har kompetanse og erfaring siden 1948. Som medlem i Usbl har du forkjøpsrett ved kjøp av boliger i store deler av landet. Det betyr at du kan kjøpe en bolig til den prisen selgeren har akseptert, uten at du trenger å være med i budrunden. Du har også fortrinnsrett på våre leieboliger. Kort fortalt gir forkjøpsretten deg muligheten til å komme først i køen. Mer om Usbl her: https://usbl.no/

–          Dette er vi veldig fornøyd med. Usbl har vært en meget viktig partner for oss i mange år – og at de velger å forlenge samarbeidet med tre nye år, setter vi stor pris på og vi gleder oss til samarbeidet, sier Jørgen Klem, Daglig leder i Nittedal IL.

Jørgen Klem (Daglig leder Nittedal IL) og Marit Thomas (USBL) er veldige glade for at samarbeidet fortsetter.