VIL DU JOBBE PÅ NIL-SOMMERCAMP 2019?

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski, Tennis

Nittedal IL inviterer til NIL-sommercamp i uke 26. Campen er en aktivitets – og idrettsleir for alle barn som begynner i 2. – 8. trinn høsten 2019 (Født 2012 – 2006). NIL Sommercamp tilbyr en uke med forskjellige aktiviteter – tilpasset til aldersgruppene.
Programmet er fra kl.09 til kl.15 hver dag. Vi tilbyr mulighet til å komme kl.08 for å spise frokost og være igjen etter aktivitetene til kl.16 til ekstra kostnader.
Barna blir delt inn i grupper og blir fulgt opp av samme leder hele uka. I tillegg kommer trenere og instruktører til å bidra, slik at dette blir en fin, lærerik, aktiv og morsom uke!

VIL DU JOBBE SOM LEDER/INSTRUKTØR PÅ NIL-SOMMERCAMP 2019?
Vi søker etter ansvarsfull ungdom, som er født 2003 og tidligere, utadvent, ansvarlig og sprudler med arbeidslyst og glede til å jobbe på NIL-Sommercamp. Som instruktør/leder får du veiledning fra en voksen og det er voksne tilstede hele uka.
Arbeidsdagen er fra 8.45 til 15.15 (mandag til fredag i uke 26). I tillegg kommer et møte før sommerferien, samt planleggingstid.

– Lønn: 500,- per dag.

Skriv en søknad og fortell litt om deg selv og hvorfor du vil jobbe på NIL-Sommercamp. Har du erfaring med å jobbe på sommerleir – må du selvsagt ta med det. Søknaden sendes til:
Sportslig leder:
Meike Hesselink, 981 30 312
meike@nittedal-friidrett.no
Frist for å søke: Fredag 12.april.
Husk å skrive ned alder, tlf.nr. og e-postadresse.

Å jobbe på NIL-Sommercamp – årets kuleste sommerleir for barn – er gøy!