Nybrent ny samarbeidspartner med NIL

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Nittedal IL, Ski, Tennis

Den lokale kaféen i Stasjonsveien er de neste tre årene samarbeidspartner med idrettslaget. Nå kan du kjøpe NIL-kaffen og møte andre medlemmer første fredag i måneden til sosial hygge.

– Jeg synes det er veldig artig å støtte Nittedal IL. Jeg har tre barn som er med i NIL, og mange av de yngre medlemmene er gode kunder hos meg. Enten det er gratis påfyll av vann etter en varm sommerdag eller kjøp av våre populære kakao, forteller daglig leder, Silja Myrhaug Larsen.
Myrhaug Larsen tok over de gamle lokalene til Brente og startet Nybrent i november 2016. Kafeen har åpent hver eneste dag. I tillegg er det kveldsåpent flere dager i uka og gode muligheter for å leie stedet.

Første fredag i måneden
1.mars, som er første fredag i måneden, ønsker Nybrent medlemmer i Nittedal IL spesielt velkommen. – Vi ønsker at Nybrent skal være et sted for alle – også for idrettsklubben. Derfor har vi bestemt oss for at første fredag i måneden er det samling for medlemmene på Nybrent. Vi serverer drikke (mineralvann, øl og vin) og holder åpent til kl.22. Vi håper at vårt sted kan bli en hyggelig møteplass for klubbens medlemmer, sier Myrhaug Larsen.
NIL-treff 2019: 5.april, 3.mai, 7.juni, 5.juli, 2.august, 6.september, 4.oktober, 1.november og 6.desember.

– I tillegg har vi planer om å starte quiz en gang i måneden, fortsette å arrangere konserter og vise fotballkamper. På Facebook oppdaterer vi våre arrangementer under «Hva skjer på Nybrent». Med dette samarbeidet håper vi også Nittedal IL vil bruke våre lokaler mer – både til møter og foredrag. Vi tar også i mot matbestillinger til møter og andre sammenkomster, forteller Myrhaug Larsen.

Silja Myrhuag Larsen (Daglig leder Nybrent) gleder seg til å ta i mot enda flere medlemmer i NIL. Her sammen med Jørgen Klem (Daglig leder NIL). 

NIL-Kaffen
Nybrent er allerede kjent for sin gode kaffe. Er du medlem i Nittedal, får du nå stor kaffe for prisen av liten.
– Nittedal IL er kjempefornøyd med Nybrent som ny samarbeidspartner. Det er ikke flust av steder på Rotnes hvor man kan treffes. Det er svært hyggelig at Silja legger opp til dager hvor medlemmer kan møtes, hvor vi kan ha møter og andre arrangementer, sier en fornøyd Daglig leder i NIL, Jørgen Klem.

Nybrent kan man også leie om man ønsker det. NIL-medlemmer får fordelaktige priser ved leie.
Uteplassen skal utvides i år, med større veranda og flere sitteplasser.

Følg Nybrent på Facebook: «Hva skjer på Nybrent»: https://www.facebook.com/groups/1633954919972690/

Her kan du lese mer om et hyggelig besøk på Nybrent: https://trondkristoffersen.no/2017/03/10/nybrent-lokal-kafe-i-nittedal-verdt-et-besok/

Nittedal IL gleder seg til de neste tre årene. Takk for støtten til idrettslaget!