Wright Trafikkskole og Nittedal IL inngår samarbeid

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Nittedal IL, Ski, Tennis

Idrettslaget har fått ny samarbeidspartner – og du kan allerede NÅ melde deg på de første kursene.

– Målet med avtalen er at flest mulig medlemmer i NIL – skal benytte Wright Trafikkskole til trafikal opplæring, samt at NIL skal få inntekter til de flotte aktivitetene klubben tilbyr, sier Ole Bjørn Dokken, Faglig leder/Trafikklærer i Wright.

Wright Trafikkskole

Wright trafikkskole er Norges største trafikkskole med totalt 32 trafikkskoler fordelt over Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge. Vi vokser stadig og tilbyr et trygt og kompetanserikt alternativ.
Vår opplæring består av tilpasningsdyktige og forskriftsmessige løsninger, med lærere som følger opp elevene på best mulig måte avhengig av nivået på hver enkelt elev. Hos oss skal eleven føle seg trygg, samt få den progresjonen og mestringsfølelsen som kreves før elev blir selvstendig sjåfør i trafikken.
Wright Trafikkskole har sine lokaler på Prøysen-torget på Mo.

Samarbeid med NIL: Tilbud og produkter
NIL vil selge inn Trafikale Grunnkurs (17 timer) til medlemmer i aldersgruppen 15 år og oppover, til datoer satt opp i samarbeid mellom NIL og Wright. Kursene holdes i NIL sitt klubbhus. Påmelding skjer fortløpende ved eget skjema som sendes til Wright Trafikkskole, eller ved bruk av egen rabattkode direkte på wright.no. Pris: 2990,-.
Salg av Superpakker for klasse B (personbil) – der NIL oppfordrer egne medlemmer til å ta opplæringen hos Wright Trafikkskole. Medlemmer av NIL vil få en egen kode som gir de tilgang til rabatten for NIL. Pris: (18 990,-)

Kickback
• NIL vil få utbetalt kr.500,- per betalende TGK elev via samarbeidet
• NIL vil få utbetalt kr.1500,- per betalende Superpakke elev via samarbeidet
NB! Kick back vil fordeles 50/50 mellom klubb og elev, slik at halvparten av kick backen vil utløses ved hvert pakkesalg direkte til eleven. Dette er vinn-vinn – både for elev og NIL.

OPPSTART TRAFIKALT GRUNNKURS (totalt 17.timer):
Mandag 25.mars: Kl.16-18:30 på NIL-huset
Tirsdag 26.mars: Kl.16-18:30 på NIL-huset
Mandag 1.april: Kl.16-18:30 på NIL-huset
Tirsdag 2.april: Kl.16-19:00 på NIL-huset
Deltaker må være fylt 15 år for å delta på kurset.
Påmelding sendes til: jorgen@nittedalil.no Deltaker vil da motta egen kode som brukes til påmelding.
Les mer om Wright Trafikkskole her: https://wright.no/

– Vi ønsker å støtte opp om lokalsamfunnet, og være med å bygge videre på Nittedal IL. Dette er en klubb for alle og det verdsetter vi, sier Dokken.

– Den støtten som vi nå får fra Wright betyr mye for klubben. Her kan vi få inn gode summer i klubbkassa, men da må vi også være flinke til å markedsføre tilbudet til målgruppen i Nittedal. I tillegg er det fint at vi kan tilby kurs i våre lokaler og i nærmiljøet. Vi er veldig fornøyd med å få med Wright Trafikkskole på laget, sier daglig leder i Nittedal IL, Jørgen Klem.

Ole Bjørn Dokken, Faglig leder/Trafikklærer i Wright Trafikkskole gleder seg til samarbeidet med NIL og daglig leder, Jørgen Klem.