Felles avtale for idrettstøy i Nittedal IL

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski, Tennis

Det har i flere år vært en ambisjon i hovedstyret i NIL, at man skal få til en felles avtale for idrettstøy på tvers av alle grupper.

Dette for å få til felles identitet og felles profil på tvers av idrettslaget, og også med tanke på at dette skal bli billigere for familier hvor barna deltar i flere idretter.

Nå er første steget tatt;
Nittedal, 10.januar 2019: Fotballgruppa har signert avtale med Craft, og Nittedal IL (hovedlaget) signert avtale med Craft – og hovedlagets avtale er signert med den intensjon om at alle gruppene i NIL skal over på Craft-tøy innen 2 år (senest). Craft er en del av New Wave Norway, som også har mange andre spennende varemerker (Clique, Speedo, Jobman Workwear m.fl.).

Lokal forhandler for disse avtalene vil være Sport1 Nittedal, og produktene kan kjøpes direkte hos Sport1, eller kjøpes via webshop – med utlevering på Sport1 – ferdig profilert med NIL-logo.
Det er forhandlet frem gode betingelser for fotballgruppa når de kjøper inn drakter og annet utstyr, og det er forhandlet frem en avtale som gir alle medlemmer i NIL 20% rabatt på alle Craft-produkter, og på alle produkter fra New Wave Norway sine kolleksjoner som kan leveres via Sport1.

Her signeres avtalen med Craft: Sverre Torjuul (Leder NIL), Cato Eikenes Richardsen (Klubbansvarlig Craft) og Terje Ravnsborg (Markedsansvarlig NIL). 

Planen videre:
Det vil bli utarbeidet en egen NIL-kolleksjon, med produkter som er felles for alle grupper; f.eks. treningsdress, tynn dynejakke, supporter-tøy o.l.
Og, det vil bli utarbeidet standard kolleksjon for fotball, og de andre gruppene etter hvert som de henger seg på avtalen.

Craft vil etablere en egen Webshop som er profilert for NIL.
Vi kommer tilbake med mer informasjon så fort kolleksjon, bestillingsrutiner og webshop er på plass.

Hovedstyret i Nittedal IL