NIL SOMMERCAMP I UKE 26

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Nittedal IL, Ski, Tennis

Nittedal IL inviterer til NIL-sommercamp i uke 26. Campen er en aktivitets – og idrettsleir for alle barn fra 1.-7.trinn (Født 2012 – 2006). NIL Sommercamp tilbyr en uke med forskjellige aktiviteter – tilpasset til aldersgruppene.
Deltakerne får i tillegg til en aktiv uke med spennende aktiviteter og fine opplevelser, en gratis T-skjorte, og vi avslutter med grilling, turneringer/stevner på fredag.

Programmet er fra kl.09 til kl.15 hver dag. Vi tilbyr mulighet til å komme kl.08 for å spise frokost og være igjen etter aktivitetene til kl.16 til ekstra kostnader.
Barna blir delt inn i grupper og blir fulgt opp av samme leder hele uka. I tillegg kommer trenere og instruktører til å bidra, slik at dette blir en fin, lærerik, aktiv og morsom uke!

Vi deler deltakerne inn i følgende aldersgrupper og de vil møte disse aktivitetene:
1.-3. trinn
Aktiviteter: Fotball, innebandy, friidrett, «ski», orientering, tennis, lek/ballaktiviteter. På fredag avslutter vi med en turnering eller friidrettsstevne.
Kostnader: Vanlig dag 990,- NOK (Utvidet dag inkl. frokost og frukt (kl 8-16) 1390 NOK)

4.-5. trinn
Aktiviteter: Golf, sykkel, Friidrett, innebandy, fotball, «ski», orientering og tennis. På fredag avslutter vi med en turnering eller friidrettsstevne.
Kostnader: Vanlig dag 1190,- NOK (Utvidet dag inkl. frokost og frukt (kl 8-16) 1590 NOK)

6.-7- trinn
Aktiviteter: Skyting (på Varpe), golf, sykkel, friidrett, innebandy, «ski», orientering og tennis. På fredag avslutter vi med en turnering eller friidrettsstevne. Kostnader: Vanlig dag 1390,- NOK
Vi tilbyr søskenrabatt: 200,- NOK

Påmelding: I starten av februar vil påmeldingen til NIL-sommerleir starte. Vi har plass til 150 deltakere, så her er det førstemann til mølla. Frist for påmelding: 10.mai.

Spørsmål om NIL-Sommercamp kan rettes til:
Sportslig leder:
Meike Hesselink 981 30 312
meike@nittedal-friidrett.no

Daglig leder:
Jørgen Klem 976 56 636
dagligleder@nittedalil.no