Førjulsgave på 500 000,- fra Sparebankstiftelsen!

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Nittedal IL, Ski, Tennis

Jula kom tidlig til Nittedal IL.

Nittedal IL har fått 500 000,- i støtte av Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal til innkjøp av felles utstyr. Prosjektet, som ble utarbeidet av anleggsansvarlig Kristian Bjerke, kalte vi «Alle skal med både sommer og vinter». – Dette gir oss en fantastisk mulighet til å kjøpe inn nytt utstyr – som klubben sårt trenger for å holde den høye aktiviteten i klubben i gang, sier en svært fornøyd Kristian Bjerke.


Lokalbanksjef Robert Eriksen sammen med Kenneth Rein-Heggebakken (ildsjel i NIL) og Jørgen Klem (daglig leder), som mottok prisen i lokalene til Sparebank1 i Nittedal. 

Nittedal IL retter en stor takk til Kenneth som har vært primusmotor for å få dette til, samt Stian Ødegaard som har støttet opp med mange gode argumenter for hvorfor dette er viktig. Dette er to ildsjeler i klubben  – som klubben ikke hadde klart seg uten.

Tusen hjertelig takk til Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal. Disse pengene kommer svært godt med.