Tusen takk, Babis!

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Nittedal IL, Ski, Tennis

Pizzasalget på mandag ble en suksess. Klokka 19:45 ble pizza nummer 100 solgt. Vi får bare beklage til alle som ikke fikk pizza denne dagen. Salget gikk betraktelig fortere enn det vi hadde sett for oss.

Nittedal IL takker Babis Pizza for en strålende innsats og støtte til klubben.

Mandag er fridagen til Babis. Men 10.desember åpnet han og tre ansatte butikken, lagde 100 pizza og ga all omsetningen til Nittedal IL. Alt på dugnad. Dette er rett og slett klasse!

Det ringte konstant fra kl.15! Takk for god innsats til de ansatte – som jobbet gratis. Malen, Helge og Nicolai gjorde en utmerket innsats. 

Babis skjønte tidlig at dette ble populært. I løpet av den første timen var det lange køer og telefonen ringte konstant. Det var hektisk og det ble noe venting, men kundene var i godt humør.
– Vi kunne ha solgt 200 pizza. Til våren må jeg gjøre klar flere på forhånd og kun selge nr.44. Jeg gleder meg allerede, forteller Babis etter at siste pizza ble levert.

– Det var en hektisk ettermiddag, men veldig gøy, sier sjefen selv. 

To ganger i året skal Babis gjennomføre dette. Nittedal IL er så heldig å ha en spandabel sponsor.
– Jeg var selv i butikken hele kvelden. Jeg tror aldri Babis har laget så mange pizza på så kort tid. Babis er et forbilde for hvordan man skal drive sponsorvirksomhet. Dette var en topp dag, sier daglig leder Jørgen Klem.

Tusen takk for en herlig ettermiddag!