Aktiv Fysioterapi Nittedal på lag med NIL

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Nittedal IL, Ski, Tennis

Det er en glede å kunne presentere en ny samarbeidspartner. Aktiv Fysioterapi Nittedal skrev i dag under en tre års samarbeidsavtale med Nittedal Idrettslag.

– Vi er veldig opptatt av det lokale engasjementet og gleder oss til samarbeidet med idrettslaget. I tillegg er det en fordel for oss å være synlig i lokalmiljøet, sier Emilie Hagelsten Dalelid i Aktiv Fysioterapi Nittedal.

I samarbeidet med klubben inngår blant annet to foredrag per år som er gratis for trenere og lagledere.
– Tema for foredragene er akuttskadebehandling, belastningsskader og ulike treningsformer. Dette er ukjent for mange og vi håper vi kan være med å sette fokus på dette i Nittedal IL, forteller styreleder, Marius Johannessen i Aktiv Fysioterapi Nittedal.
Foredragene er planlagt på våren og høsten.

Etter oppstarten i 2005, har Aktiv Fysioterapi utvidet sine lokaler to ganger. Aktiv Fysioterapi er en klinikk for alle i alle aldre. Det er en allsidig klinikk med ulik kompetanse blant de ansatte.

Aktiv Fysioterapi Nittedal er ny samarbeidspartner med Nittedal IL. Fra venstre: Hemen Palani, Bente Hæhre, Marius Johannessen, Jørgen Klem, Randi Finne, Sissel Drege og Emilie Hagelsten Dalelid. 

Aktiv Fysioterapi Nittedal tilbyr ulike treningsmuligheter i sine lokaler som barselgrupper, slyngegrupper og fritrening.

– Nittedal IL er veldig fornøyd med å få Aktiv Fysioterapi med på vårt lag. Vi gleder oss spesielt til foredragene som skal holdes. Det har vært en mangelvare og her tror jeg mange av våre trenere, oppmenn og frivillige kan få en gode dose med viktig lærdom. Dette blir garantert et godt samarbeid og vi er stolte av enda en ny partner inn i idrettslaget, sier daglig leder Jørgen Klem.

Aktiv Fysioterapi holder til Stasjonsveien 43 – i etasjen under legesenteret. Det er ingen krav til henvisning for behandling. Timebestilling gjøres via sentralbordet. Tlf: 67 06 40 00 eller på mail: post@aftn.no.

Les mer om vår nye samarbeidspartner her:
Hjemmeside: http://www.aftn.no/
Facebook: https://www.facebook.com/AktivFysioterapiNittedal/

Nittedal IL gleder seg til samarbeidet!