Klipp Klapp Frisør ny samarbeidspartner med Nittedal IL

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Nittedal IL, Ski, Tennis

Det er en glede å kunne presentere en ny og lokal samarbeidspartner. Frisørsalongen Klipp Klapp Frisør – som har lokaler på Mo og Hagan – har i dag signert en tre års avtale med Nittedal Idrettslag.

– Vi støtter Nittedal Idrettslag, fordi vi brenner for lokalmiljøet. Jeg har alltid støttet idretten og idrettslaget, men med denne hovedavtalen håper jeg vi kan få flere kunder til våre salonger – både på Mo og Hagan, sier Pål Pedersen – daglig leder i Klipp Klapp Frisør.

Jørgen Klem (daglig leder i NIL) og Pål Pedersen (daglig leder Klipp Klapp Frisør) gleder seg til samarbeidet. 

Nittedal IL får en kick back på 1% når medlemmer i idrettslaget klipper seg hos Klipp Klapp Frisør på Mo eller Hagan. De må oppgi at de er fra idrettslaget og dette blir registrert. Medlemskortet finner medlemmene i appen til Spoortz.

Klipp Klapp Frisør har stor kompetanse.

– Mine ansatte er hele tiden oppdatert. Vi kan utføre alt fra barbering til de nyeste motene, så du trenger ikke å reise til byen for å klippe deg, forteller Pedersen.

Janne Marie Tveråen og Pål Pedersen gleder seg til å ta i mot kunder fra Nittedal IL.

Pedersen håper å se mange av klubbens medlemmer i hans butikker. Kundene kan bestille timer, men butikkene har også drop-in og håper på en økning med avtalen med Nittedal IL.
– Jeg gleder meg til samarbeidet med idrettslaget og håper å se mange nye kunder, avslutter Pedersen.

Når Nittedal Wolves innebandyherrer spiller hjemmekamper i 2.divisjon, er det Klipp Klapp Frisør som gir bort produkter til banens beste.

Du kan følge Klipp Klapp frisør på både Facebook: https://www.facebook.com/klippklapp/ og Instagram (klippklappfrisør). Butikkene er flinke til å holde kundene oppdatert om tilbud og nye produkter.

Åpningstider Klipp Klapp Frisør:
Mandag, onsdag og fredag: 09:30 -17:00
Tirsdag og torsdag: 09:30 -19:00
Lørdag: 09:00 – 15:00
Mo: Adresse: Mattias Skytters vei 177 (200 meter fra Rema 1000 Nittedal) Telefon: 67 06 10 40
Hagan: Hellinga 8B (Hagansenter)Telefon: 67 07 95 50

Mail: post@klippklapp.no