Vellykket sponsortreff

Allidrett, Fotball, Friidrett, Innebandy, Nittedal IL, Ski, Tennis

Det ble en innholdsrik og hyggelig kveld, da Hovedlaget i Nittedal IL inviterte til sponsortreff på klubbhuset. 

Bilde: Sponsorer og representanter fra idrettslaget på sponsortreff.

Sverre Torjuul (Leder i NIL) ønsket velkommen og Jørgen Klem (daglig leder)  informerte om klubben og betydningen for alle de gode sponsorene i klubben.

Alle gruppene i idrettslaget holdt en kort presentasjon. Fra gruppene stilte:

Tennis: Thomas Solberg

Ski: Geir Skari

Fotball: Finn Ove Søfting

Friidrett: Ole Engebretsen

Innebandy: Lars Friestad

Rekrutteringsgruppa: Svetlana Undseth

NIL-Klubben: Balo

Etter gruppene var det våre samarbeidspartnere som presenterte seg og sitt virke for de andre. Først ut var Sparebank1 ved Robert Eriksen.

–       Jeg er imponert over arbeidet som legges ned i klubben – og dette motiverer meg til videre samarbeid med Nittedal IL.

Sparebanken er en viktig samarbeidspartner som har støttet klubben i mange år. Robert orienterte om stiftelsen og oppfordret klubben til å samarbeide om fremtidige prosjekter. Anlegg og prosjekter som dekker flere av klubbens behov kan være nøkkelen for å få støtte, forteller Robert.

–       Uten Stiftelsen hadde vi ikke hatt friidrettsbanen. Vi er så takknemlig for de 1,2 millionene vi fikk, sier Ole Enegbretsen som representerte friidrettsgruppa.

Bilde: Ole Enegbretsen fra friidrettsgruppa rettet en stor takk til Sparebank1.

– Vi har en bank som fungerer godt, men ønsker nye kunder i Nittedal. Vi håper at Nittedal IL kan være en god samarbeidspartner og at innbyggerne velger oss. Her kan banken og idrettslaget samarbeide tettere, avslutter Robert Eriksen.

Neste sponsor ut var Nokab og daglig leder Per Runar Furuseth.

Bedriften har sine lokaler på Hagan og NOKAB er en svært viktig bidragsyter for klubben og hele Nittedal. Hvert eneste år gir de penger til idrett, kultur og frivilligheten i bygda. I 2017 ga de totalt 2,2 millioner(!) til aktiviteter i Nittedal kommune. – Etter oppstarten midt på 1980-tallet, har vi hvert eneste år gitt penger. Mange  av våre kunder er i kommunen, da skal også sponsorpengene gå hit. Slik har vi holdt på i mange år – og slik skal det fortsette. Furuseth, som bor på Hagan og har sine barn i GIF, er en stolt sponsor til Nittedal IL: – Klubben er en viktig møteplass for befolkningen i midtbygda. De er et stort engasjement og frivilligheten er enorm. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet, avslutter Furuseth.

Daglig leder i NOKAB:  Per Runar Furuseth.

I februar 2018 ble Hurtigruta Carglass samarbeidspartner med Nittedal IL. Butikken finner du ved Bjertnestangen 4 – ca 200 meter før Elkjøp og Maxbo. Nittedal IL får en cash-back på alle frontruteskift i Norge – så lenge man oppgir det ved bestilling. – Vi synes det er viktig å støtte nærområder og Nittedal IL er et flott idrettslag med mange gode tilbud, sier daglig leder Peter von Unrug.

Rasmus Nørgaard fra Forno holdt kveldens siste presentasjon. Han driver sin virksomhet innen salg av pizzaovner og juletrær.  5.desember starter juletresalget ved innkjøringen til kommunen. Nytt i 2018: Nittedal IL får 10%  av hvert eneste jultre som selges. – Jeg har sagt fra oppstarten – at jeg skal støtte idretten i Nittedal, sier Rasmus Nørgaard – som selv er aktiv og spiller innebandy i klubben.

Kvelden ble avsluttet med mat (Nr.44 NIL-Spesial fra Babis Pizza) og Champions League på storskjerm.

– Det var veldig moro å se så mange av sponsorene her i dag, og det viser jo at de virkelig bryr seg om hva som skjer i klubben. I tillegg var det veldig hyggelig å treffe de samarbeidspartnerne jeg ikke kjente fra før – og de jeg allerede hadde møtt, selvfølgelig, sier leder i Nittedal IL Sverre Torjuul.

Rema 1000 Nittedal, USBL, Sport1 og Babis Pizza hadde dessverre ikke anledning til å delta denne gangen.

Nittedal IL retter en stor takk til våre sponsorer og gleder oss til neste samling.