Solberg med double seier i Mjøndalen

Tennis

Thomas Solberg spilte i helgen B turnering på Mjøndalen og med sin «innleide» partner fra OTK Thomas Barfoed vant han double turneringen etter kun å ha gitt bort 1 game på to kamper.

Solberg spilte også singel. Der ble det 6-0, 6-0 i kvartfinalen mot Petter Fuhre, før det ble tap i semifinalen mot Thomas Barfoed med 6-7, 4-6

«Lett kvarfinale i singel men kampen startet kl.9 lørdag morgen så når semifinalen startet noe senere samme dag var jeg tung i kroppen og ikke minst trøtt. Må også nevne at min mostander i semifinalen fikk WO i de to første rundene. Uansett en brukbar gjennomføring, der spesielt serven var bedre enn tidligere. Noe jeg har jobbet med den siste uka med ny trener i klubben Erlend Efskind. Ser fram til videre framgang de kommende uker. Nå er det B turneringen på Hasle 21-23 september som er neste stopp» uttalte Solberg i duskregnet i Mjøndalen.

Alle resultater fra Mjøndalen her.