Manglende innbetaling av medlemsavgift 2014

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Nittedal IL, Ski, Tennis

Det er litt for mange som er registrert som medlem men som ikke har betalt medlemsavgiften for 2014.

Selv om du ikke deltar i aktiv idrett, vil vi gjerne ha deg som medlem i NIL. Da er du med og støtter oss i utvikling og vedlikehold av friidrettsbane, kunstgress-, tennis- og skianlegg med tilhørende løypenett samt vårt omfattende arbeid for barn og unge i bygda. Vi har også voksentrim og hjertetrim blant våre mange tilbud. Alle våre nærmiljøanlegg står til din disposisjon!

Som dere ser så er det mange gode grunner til å betale sin medlemsavgift og da være med å bidra til at vi kan opprettholde alle våre tilbud til barn, unge og eldre her i bygda!

Er det slik at du allikevel ikke ønsker å stå som medlem hos oss lenger, ønsker vi en tilbakemelding slik at du fjernes fra våre lister. Lurer du på noe så ta kontakt på telefon 63790020 eller epost: post@nittedalil.no

PS! Ønsker du å få til sendt fakturaen som et vedlegg eller post gi beskjed.