Grasrotandelen – Støtt Nittedal Idrettslag når du tipper

Allidrett, Fotball, Friidrett, Nittedal IL, Ski, Tennis

Tipper du Lotto? Hva med fotballtipping? Spiller du odds? Eller prøver du lykken på noen av de andre spillene hos Norsk Tipping?

Vil du støtte NIL uten at det koster deg en eneste krone?

Det vil nå være enklere enn noen gang å gi støtte til NIL. Grasrotandelen er kort fortalt en ordning som sørger for at du kan gi din støtte til foreninger og idrettslag når du leverer tipping. Man trenger kun å si til kommisjonæren at man ønsker å støtte Nittedal Idrettslag, eventuelt oppgi Organisasjonsnummer: 983 427 677 når man leverer et spill. Det går heller ikke ut over en eventuell gevinst – uansett om du vinner eller taper på ditt spill får NIL 5 % av din spillinnsats, uten at du merker det eller betaler for det.

Alternativt kan du sende en SMS: GRASROTANDELEN 983427677 til 2020

Det koster altså ingen ting. Men for NIL vil det være av stor betydning dersom vi kan få mange til å støtte oss på denne måten. Det koster penger å drive et idrettslag, og med din støtte kan vi tilrettelegge for enda bedre aktivitet for våre medlemmer.

På forhånd takk for din støtte til Nittedal Idrettslag!

Mvh
Nittedal Idrettslag
v/styret