God Jul!

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski

Det nærmer seg juleferie for alle, og idrettslaget vil gjerne ønske alle medlemmer, utøvere, trenere og alle med ulike verv en Riktig God Jul.

Det har virkelig vært et spesielt år med Covid-19, men vi har likevel klart å holde hjulene i gang og aktiviteten oppe. Det har vært lagt ned mye arbeid fra mange for å få gjennomført aktivitetene i tråd med smittevernreglene underveis. Vi har klart å unngå smitte, og barn og unge har i lengre perioder fått trent omtrent som de pleier. Takk for det!

Jeg vil gjerne benytte anledningen til å nevne noe av det fine som ellers skjer i idrettslaget, som at vår nye skøyte- og hockeygruppe har fått tak i og satt opp hockeybane ved siden av klubbhuset på Bjertnes. Så snart kuldegradene kommer, vil det bli flotte muligheter for å ta frem skøytene for store og små. Etter hvert vil vi få egne hockeylag også. Det er mange år siden vi har hatt det i Nittedal!

Nye skibruer er på plass på Sørli. Her har det gjennom sommer og høst vært lagt ned et stort antall arbeidstimer for å erstatte de gamle bruene. En kjempeinnsats fra skigruppa i samarbeid med entreprenøren Contiga har gjort at vi kunne gjenbruke betongelementene fra parkeringsplassen på Mosenteret. Fantastisk på alle måter. Skigruppa er også godt i gang med prosjekt for å erstatte alle lysmastene i lysløypa. I tillegg er det, som alle vet, store planer fremover for videreutvikling av Sørli/Sagerud med rulleskiløyper i samarbeid med skiskytterne.

Tennisgruppa er langt på vei klare med Padelbane på tennisanlegget. Dette blir et spennende tilskudd til en gruppe i sterk vekst. Det sies at padeltennis er den raskest voksende idretten i verden. Vi tror tennisgruppa går en flott tid i møte med mange nye spillere, store som små. Godt jobba dere!

Det er satt opp nye garderober med møte/oppholds-fasiliteter på fotballbanen. Dette er nærmest ferdigstilt og kommer til å bli et stort og godt tilskudd til et anlegg med mye aktivitet. Stor takk til spesielt Kenneth Rein-Heggebakken for iherdig innsats dag og kveld for å få dette på plass.
I tillegg jobber fotballgruppa med å prosjektere nytt kunstgress på 11èr og 7èr banen, så det skjer mye godt fremover.

Tidlig neste år starter arbeidet med å bygge tribuner i Rotneshallen. Da begynner hallen å bli et flott anlegg med nye garderober og fine muligheter for voksne og barn til å overvære treninger, kamper og turneringer med innebandygruppa. Stor stas blir det:-)

Det har også vært jobbet godt fra Daglig leder i NIL, Jørgen Klem, med nåværende og nye sponsorer. Det er gjort nye avtaler av betydelig verdi som bidrar sterkt til økonomien i klubben. Takk til Nokab, Sparebank 1, Bunnpris, USBL og mange andre som villig og entusiastisk støtter idrettslaget på en så solid måte. Uten dere ville det blitt vanskelig å ha et så godt tilbud til alle barn og unge i bygda.

Ikke minst, og viktigst av alt, så håper jeg at barn og unge har hatt mye glede og moro gjennom året på de aktivitetene de har deltatt i. Dette er tross alt det det viktigste og hva det handler om.

Med det vil jeg ønske alle en Riktig God Jul og med et stort ønske om at dere tar ekstra vare på hverandre i disse spesielle tider. Det er lys i tunnelen…

Beste hilsen

Erik Cronblad Wollan
Styreleder NIL