Julegave fra NOAH Engadalen!

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski

Nittedal IL får, som i 2019, 50 000,- i julegave fra NOAH Engadalen. Selskapet ble etablert i 2019, og mottar jord- og leirmasser fra utbyggingsprosjekter i Oslo-regionen. Massene benyttes til å re-etablere nytt areal som i framtiden skal benyttes til næringsvirksomhet.

–             Det er igjen hyggelig å kunne dele noe av overskuddet vårt med frivilligheten. Nittedal gjør en fantastisk innsats for barn og unge – og for folkehelsen – gjennom året, sier styreleder i NOAH Engadalen Nils Thomas Fearnley.

–          Tusen takk! Dette kommer meget godt med Det er ekstra hyggelige når lokale bedrifter støtter idrettslagene. Vi retter en stor takk til Fearnley-familien og NOAH AS, sier en fornøyd daglig leder i Nittedal IL, Jørgen Klem.

Les mer på: http://www.noah.no/engadalen/

Følg NOAH på Facebook: @NOAHNorge.