100 reklameskilt på 100 dager. Nå kan DU bli sponsor!

Allidrett, Fotball, Friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski

I dag starter Nittedal IL tidenes reklameskilt-kampanje, hvor målet er å fylle Sentralidrettsanlegget, Rotneshallen, Sørlisletta og Tennisanlegget på Bjertnestangen med reklameskilt – fra både lokale og eksterne bedrifter.

Nå kan din bedrift – til en meget billig penge få en fin plass på anlegget til å eksponere ditt firma, og vise at du er en viktig støtte for idrettslaget.

For 3000,- får din bedrift et reklameskilt på 2 X 1 meter. I de 3000,- er det inkludert trykk og produksjon av skilt. Nittedal IL ordner det.

Det eneste Nittedal IL trenger, er bedriftens logo. Du binder deg til en avtale på tre år – og den totale summen vil være 9000,- for å være samarbeidspartner til Nittedal IL. Du kan selv velge om det vil faktureres hvert år eller om du betaler alt med en gang.

Hvor ønsker du at skiltet skal plasseres? Nittedal IL har følgende områder, og du må selv oppgi hvor du vil ha ditt skilt og hvilken gruppe du ønsker å støtte. Se kart og meld inn ønske.

1.       Nye 9-er banen – to langsider. Se A på kart. Fotballgruppa.

2.       11-7-5 er banen. Se B på kart. Fotballgruppa.

3.       Friidrettsbanen. Rundt hele friidrettsbanen. Se C på kart. Friidrettsgruppa.

4.       Innebandyvant inne i Rotneshallen. Se D på kart. Innebandygruppa.

5.       Sørlisletta. Se E på kart. Skigruppa

6.       Bjertnestangen. Se F (Tennishallen) og G (utebanene) på kart. Tennisgruppa

I tillegg til reklameskilt, vil Nittedal IL legge bedriftens logo på idrettslagets hjemmeside, og lage en hyggelig nyhetssak om ALLE bedriftene som blir samarbeidspartner med Nittedal IL.

Nittedal IL håper å få med mange nye samarbeidspartnere i en tid hvor klubben virkelig trenger inntekter og støtte fra lokalbefolkningen. Vi lokker med en meget lav pris på dette prosjektet, da vi tror det er en lavere terskel for å binde seg.

Dette er en glimrende måte for bedriftene å eksponere seg i lokalsamfunnet.

Nittedal IL har nærmere 2000 medlemmer. På Sentralidrettsanlegget er det stor aktivitet hver eneste dag, og reklameskiltene vil være synlige for tusenvis av besøkende på anlegget hvert år. I Rotneshallen vil innebandyvant være i bruke fem dager i uka, skiaktiviteten på Sørlisletta er nå i gang – og tennisgruppa flytter nå inn for vinteren i tennishallen.

Vil du være med på laget?

Da gjør du følgende:

1.       Send kontaktinfo og logo til jorgen@nittedalil.no  i Nittedal IL.

2.       Oppgi antall skilt.

3.       Oppgi ønsket plassering for skilt(ene).

Vi ordner alt og sender deg en faktura når skilt er hengt opp. For hver nye bedrift som blir med – legger vi dette ut som en nyhetssak: «Vi støtter Nittedal IL» på våre hjemmeside og på sosiale medier.  ALDRI har det vært billigere å være med som partner i Nittedal IL.

1.JANUAR 2021: Da er målet vårt å ha 100 nye skilt på anlegget. Skal vi klare dette, må vi ha hjelp til å spre dette til interesserte i og utenfor klubben!

Ta kontakt hvis det er noen spørsmål.

Vi gleder oss til å ta dere imot!

Tusen takk for at dere støtter Nittedal IL!

Mvh

Jørgen Klem

Daglig leder Nittedal IL

97656636

Her er en oversikt over hvor skiltene kan plasseres: