Ønsker du å leie NIL-huset?

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski

Nittedal IL har flotte lokaler til utleie – både på dagtid og i helgene. Vi leier ut til bedrifter, møtevirksomhet og til festlige arrangementer. Klubbhuset har adresse Kvernstuveien 5 og ligger ved siden av Bjertnes videregående skole.

Huset har en stor sal hvor det kan dekkes til ca. 85 personer. I tillegg finnes det en mindre sal, Ringnes-salen, med plass til ca. 30 personer. Huset har moderne audiovisuelt utstyr. Huset er fullt utstyrt med kjøkken m/oppvaskmaskin og 4-platers komfyr samt bestikk, servise og glass.

Storsalen

Ringnes-salen

Ønsker du å leie NIL-huset?

Da tar du kontakt på 63 79 00 20, eller sender en mail til: post@nittedalil.no

Hilsen Nittedal IL