Betaling av medlemsavgiften 2020

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski

Kjære medlem i Nittedal Idrettslag.

I januar 2020 startet vi utsendelse av medlemsavgiften til Nittedal IL for 2020.

Medlemsavgiften er en viktig inntektskilde for idrettslaget, men dessverre så betaler ikke alle inn denne. Frem til nå har vi sendt ut nærmere 2000, hvorav kun 1353 betalt.

For å følge opp det enkelte medlemmet har alle gruppene fått oversikt over de som ikke har betalt, og bedre oversikt over hvem som er med, og hvem som eventuelt ikke er med lenger. Har du ikke betalt så hører du snarlig fra enten trener eller gruppeleder.

Medlemsavgiften er ikke kun en støtte til idrettslaget (takk til alle som er støttemedlem), men for de som trener aktivt, er trenere eller på annen måte deltar så er den pliktig. For de som trener aktivt så medfører ubetalt medlemsavgift til at du ikke kan spille eller trene i klubben.

Vi gjør nå en målrettet innsats for å få alle medlemmer til å betale. Om det ikke fører frem til at medlemskap er betalt innen 30.06 senest, vil medlemskapet bli slettet og utøverne har da ikke mulighet til å delta på trening, stevner eller kamper.

Det er enkelt å betale: Last ned appen til Spoortz og logg deg inn der for å se hva som ligger tildelt til deg. Har du IKKE fått faktura eller sliter med å få betalt og trenger betalingsutsettelse? Ta kontakt med administrasjonen på post@nittedalil.no så hjelper vi deg. Vi legger aldri på noe purregebyrer på våre fakturaer.

Vi tar gjerne imot nye medlemmer!

Mvh Nittedal IL