NIL-Sommercamp 2020 avlyst

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski

Pga COVID-19 har Nittedal IL bestemt seg for å avlyse årets sommercamp. Vi er veldig lei oss for dette. NIL-Sommercamp ble for første gang arrangert i 2019 – og det med stor suksess. Vi opplevde glade og aktive barn, og unge ledere som gjorde en fantastisk jobb. Over 200 barn var med, og vi hadde som mål å øke antall aktiviteter og deltakere denne sommeren. Det får vi ha som mål i 2021.

Vi mener det blir vanskelig å gjennomføre NIL-Sommercamp 2020, når vi per dags dato har lite konkret å forholde oss til  – og det vil være en utfordring å gjennomføre mye av det vi har planlagt. I tillegg er det stor usikkerhet på hva vi må rette oss etter av regler i fremtiden.

Det er synd. Vi hadde virkelig sett frem til en utvidet camp med antall deltakere og aktiviteter. Det er også synd, at vi nå ikke kan tilby våre medlemmer en sommerjobb som ledere.

Men: Vi følger med på situasjonen og hva regjeringen informerer om. I den anledning jobber vi med å tilby aktiviteter i starten av sommerferien. Målet er å gi våre medlemmer et tilbud. Dette skal vi se nærmere på i takt med retningslinjene som hele tiden blir oppdatert fra regjeringen. Vi holder klubbens medlemmer orientert og vil innen tid komme ut med en felles info – om dette lar seg gjennomføre.

Nittedal IL legger planer for å gjennomføre en camp i uke 40 (høstferien). Da håper vi at retningslinjene fra regjeringen er klarere, og vi vet hva vi kan gjennomføre.

Ta vare på hverandre – og følg regjeringens retningslinjer.

Vi holder dere oppdatert!

Ønsker du å gi et bidrag til NIL-Sommercamp, kan du gjøre det ved å vippse et valgfritt beløp til: #545030 (Nittedal IL).

Mvh

Jørgen Klem

Daglig leder Nittedal IL

97656636

Vi håper på mange deltakere i 2021!