Please! Betal medlemskapet for 2020

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski

Nittedal IL er nå inne i en økonomisk utfordrende tid på grunn av koronaviruset. Flere av klubbens planlagte arrangementer er avlyst, og det er også en utfordring vedr NIL-klubben.

Vi elsker klubben vår. Vi elsker aktivitetene og allsidigheten vi tilbyr til våre medlemmer. Vi elsker de flotte menneskene som til en hver tid stiller opp. Når viruset er borte, gleder vi oss igjen til vår vanlig hverdag med høy aktivitet. Men skal vi klare å lande og holde oss på beina, kommer vi nå med følgende oppfordring: Betal medlemsavgiften!

18.mars 2020 har nesten 1100 betalt medlemsavgiften for 2020. Det er 850 ubetalte – Noe som tilsvarer en sum på over 300 000,-. Det er mye penger for Nittedal IL.

Medlemsavgift i NIL er:

kr 390,- for alder 7 – 99 år

kr 195,- for alder 0 – 6 år

Vi vil gjøre dette enkelt for dere. Meld dere inn og betal på følgende måte:

1.Betal via Vipps: #545030 Nittedal IL. Merk betalingen med: «NIL medl 2020». Etter at du har betalt sender du en mail til post@nittedalil.no med navn, adresse, personalia, mobil og mail. Vi legger dere inn i vårt system.

Støttemedlem? Har du lyst til å bli støttemedlem i klubben? Da gjør du på samme måte og vippser.

Vervekampanje? Kan DU gjøre en innsats og verve flere medlemmer til klubben? Det kan være naboen, noen foreldre som du mener bør være medlem eller tante, onkel eller besteforeldre? Hjelp oss med å spre dette. Legg det ut på sosiale medier i aktuelle grupper.

Verver du et medlem – så få det frem. Legg det ut med hashtaggen #nyttnilmedlem. Vis hvor stolt du er over at du er en del av Nittedal IL.

NB! Alle aktive utøvere, trenere og lagledere MÅ være medlem i Nittedal IL. Medlemsavgiften har med forsikringsdekning for den enkelte deltager og utøver! NB! Vi har sendt ut en påminnelse til mange. Har du ikke mottatt eller skiftet mail – betal via Vipps eller ta kontakt med oss.

Takk for at du ønsker å være medlem i Nittedal Idrettslag! Vi trenger deg nå.

Heia Nittedal IL!

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Tipper du Lotto? Hva med fotballtipping? Spiller du odds? Eller prøver du lykken på noen av de andre spillene hos Norsk Tipping?

Vil du støtte NIL uten at det koster deg en eneste krone?

Send en SMS: GRASROTANDELEN 983427677 til 2020