Sommerjobb i uke 26 og 27? Nittedal IL søker ledere til sommercampen

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski

Nittedal IL arrangerer NIL-Sommercamp i uke 26 og 27. Campen er en aktivitets – og idrettsleir for alle barn som begynner i 2. – 8. trinn høsten 2020 (Født 2013 – 2007). NIL-Sommercamp tilbyr en uke med forskjellige aktiviteter – tilpasset til aldersgruppene.

VIL DU JOBBE SOM LEDER/INSTRUKTØR PÅ NIL-SOMMERCAMP 2020
Vi søker etter ansvarsfull ungdom, som er født 2004 og tidligere, utadvent, ansvarlig og sprudler med arbeidslyst og glede til å jobbe på NIL-Sommercamp. Som instruktør/leder får du veiledning fra en voksen og det er voksne tilstede hele uka.

Se eget søknadskjema for mer informasjon. Frist for å søke: 1.april.

Søknadsmal instruktører 2020

Ta gjerne kontakt hvis det er noe man lurer på.

Mvh

Jørgen Klem, Daglig leder Nittedal IL, 97656636

Her er noen bilder fra 2019: