BREAKING NEWS!

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski

Drillo og Arne Scheie til Flammen lørdag 30.mai 2020!

Disse gutta trenger nesten ingen introduksjon; Drillo ledet landslaget i vår storhetstid, den gang Norge var rangert som nr. 2 (!) på FIFA-rankingen og vi slo selveste Brasil i VM i 1998. Han er også viden kjent for sine geografikunnskaper. Arne Scheie er et ikon fra NRK-sporten, og er kjent for sine dybdekunnskaper innen fotball, skihopp og andre idretter. Hver for seg er disse gutta en opplevelse, men sammen er de dynamitt av kunnskap, opplevelser og gode historier!

Velkommen til fotball -og geografiquiz med legendene Drillo og Scheie!

Før CL-finalen vises på storskjermer på Flammen, kan du være med på quiz. Sett sammen et lag og test dine geografi- og fotballkunnskaper med to levende legender. Gutta har selv plukket ut sine favorittspørsmål innen fotball, øvrig sport og geografi. Her vil det være både enkle og vanskelige spørsmål, men i tillegg har de krydret det hele med det lille ekstra som gjør at dette blir en fantastisk morsom opplevelse! Gjør deg klar for en uforglemmelig quiz med to av landets største sportsprofiler.

Billetter og mer informasjon blir lagt ut i løpet av januar 2020. 18 års grense. Begrenset antall plasser til quiz.

Dette blir stas!

Mvh Nittedal IL