Betaling av treningsavgift/medlemskap – last ned Spoortz-appen!

Allidrett, Fotball, Friidrett, friidrett, Innebandy, Ishockey og skøytesport, Nittedal IL, Ski

Medlemmer vil nå motta treningsavgifter fra innebandy og ski. I den anledning så må dere laste ned appen til Spoortz.

Eksempel: I dag fikk jeg treningsavgift fra innebandygruppa til min sønn. Den kom både på mail og SMS. Jeg gikk inn på Spoortz-appen og under regninger lå den markert som rødt (ikke betalt). I løpet av 10 sekunder betalte jeg denne via Vipps og dermed lyste regningen grønt (betalt). Jeg kan ikke unngå å betale denne! Du får en veldig fin oversikt når du tar i bruk appen. Blant annet kan du også vise frem betalt medlemskap når du trenger det.

Med andre ord: Du betaler regninger rett i appen med kort eller Vipps, og du får oversikt over fakturahistorikk.

Last ned appen «Spoortz»via Appstore eller Googleplay

Logg inn med:

Mobilnummer: Velg mobilnummer benyttet i medlemsregisteret på barnets eller din egen profil. Er det benyttet på flere personer får du valget om hvem du vil logge inn som. Tips; om du logger inn med barnets bruker kan du der hente deg selv inn som foresatt under «profil-familie», og da kan du se barnets/barnas aktiviteter i din egen bruker etterpå!

Epost: Trykk på «Glemt passord» og skriv inn den e-postadresse som står registrert på deg og/eller barna i medlemsregisteret hos klubben. Følg instruksene du mottar på e-post, og logg inn i appen.

Ta kontakt hvis dere lurer på noe! Vi hjelper dere gjerne. Men hverdagen blir MYE lettere om dere tar i bruk appen – både for dere og for oss som jobber i klubben. Vi bruker mye tid på å sende ut purringer. Det håper vi blir bedre i 2020. I januar 2020 kommer betaling av medlemskap i NIL.

Lykke til og takk for samarbeidet!

Heia Nittedal IL!