Ny trener til Nittedal Tennis

Allidrett, Nittedal IL, Tennis

Nittedal IL Tennis har i dag engasjert Erlend Efskind som ny trener. Han vil starte i september med kursvirksomhet for alle nivåer og alder.

Efskind er 50 år, bosatt i Oslo. Har 2 barn og startet å spille tennis som 6 åring i Njård. Hans store forbilde i barndommen var Bjørn Borg. Som 15 åring ble han en del av Team K-bank (sammen med Anders Håseth, Morten Rønneberg, Amy Jønsson m/flere) og spilte tennis på «heltid» i 1 år.

De reiste rundt i Skandinavia og trente blant annet med Mats Wilander. Han syns denne satsingen ble litt voldsomt og trakk seg tilbake noen år før han som 18 åring satset som profesjonell tennisspiller med base i Porsgrunn. Han spilte flere turneringer utenlands men fikk aldri noen ATP poeng, selv om han var nære ved flere anledninger. Efskind deltok flere ganger i NM, også i 1991 når Nittedal arrangerte mesterskapet.

I 1996 jobbet han i to år som tennistrener for Thomas Pettersons tennisskole på Snarøya. De siste årene har han hatt flere mindre engasjement og ser fram til å øke dette de kommende årene i takt med veksten i Nittedal.

Efskind jobber i dag som advokat og forfatter og har skrevet flere bøker. Blant annet om grådighetskulturen. Intervju med Efskind om grådighetskulturen

Han har også jobbet som rådgiver i Miljøverndepartementet og brenner naturlig nok for miljøet. Intervju med Efskind om miljøet

«Når jeg via min gode venn og tidligere rival Anders Håseth fikk tips om den ledige stillingen i Nittedal ble jeg umiddelbart veldig ivrig og satt meg i bilen og tok turen selv om barna, hytta og kona også fristet i det fine været. Men etter møte med styret er jeg rimelig sikker på at dette vil bli veldig bra for alle parter. Vi kommer til å starte litt rolig og øke på i takt med økt interesse og medlemsmasse. Potensiale her i Nittedal er helt fantastisk», uttaler en engasjert Erlend Efskind til redaksjonen.

Info om kurs kommer snart, men meld gjerne din interesse allerede nå.

tennis@nittedalil.no